GODE RÅD

Priser

 

Det er ofte meget fristende at falde for den billigste og nemmeste løsning, som meget sjældent er den bedste. Det er sådan her i livet, at man får det, man betaler for.

Når din/jeres bryllupsdag er slut, er alt du/I har tilbage minderne og det skulle meget gerne være en stor og positiv oplevelse for jer, at gense jeres store dag UDEN at skulle være irriteret over dårlige billeder, dårlig lyd og video.

Behøver vi en video

 

Man hører tit fra kommende brudepar"vi behøver ikke en videograf - vi har allerede booket en fotograf". - I har investeret en masse tid og penge i jeres store dag, så sørg for ikke kun at have billeder af holde jer til. Når jeres store bryllupsdag skal genopleves i afslappede rammer, giver levende billeder og lyd den optimale oplevelse fra dagen - specielt taler og indlæg kan kun gengives med video.

Levering af materiale

 

Gør jer nogle overvejelser om hvilket medie I foretrækker specielt jeres bryllupsfilm skal leveres på. Skal det være på DVD, som efterhånden er et medie, der er ved at udgå, på en USB-disk eller digitalt direkte til jeres PC, Mac eller TV via et link. - Der er ligesom ingen grund til, at materialet leveres på DVD, hvis I ikke har en DVD-afspiller sat til jeres TV. - Ved levering digitalt via et link, vil I få mulighed for at downloade jeres materiale og gemme det på en måde, som bedst passer jer.

 

Nogle fotografer tilbyder mulighed for, imod et tillæg, at levere materialet hurtigere end normalt. - Billeder leveres normalt efter 14 dage og video efter ca. 3-5 uger.