BRYLLUPSPLANLÆGNING

 

BRYLLUPSPLANLÆGNING

Sammen med TwoHearts & BRYLLUPSVIDEO.COM

Personlig planlægning

 

At arbejde sammen om at skabe det perfekte bryllup kræver, at man har god kemi. Derfor tilbyder vi i samarbejde med vores partner TwoHearts et gratis og uforpligtende første møde.

"På dagen"- koordination

 

Med denne løsning kan I fuldt ud fokusere på det vigtigste på bryllupsdagen; nemlig hinanden, jeres gæster, og at nyde hvert minut dagen igennem uden at skulle spekulere unødigt over, om alt nu går efter planen.

 

Nogle uger op til brylluppet mødes vi et par timer og gennemgår jeres program for dagen, så vi kan sikre, at alt går som planlagt på selve dagen.

 

TwoHearts hjælper til på bryllupsdagen i det omfang det måtte ønskes.

.

Timebetaling

 

Hvordan starter vi op på planlægningen? Hvordan får vi lagt et godt og realistisk budget? Hvor finder vi det perfekte sted at holde bryllup? Skal vi holde en reception? Osv

 

Der er mange ting som skal planlægges. Og vi vil rigtig gerne hjælpe til i planlægningsfasen og kom- mer med fornyet inspiration, forhandler aftaler med leverandører m.m. i det omfang som I ønsker.

Total planlægning

 

Dette er løsningen for jer, der søger en professionel samarbejdspartner under hele forløbet, dvs. fra selve planlægningsfasen til assistance på selve bryllups-dagen og sidst hjælp til takkekortene….hvis I ønsker det. Det er nemlig jer som brudepar der er vores store fokus! Og brylluppet og hele løsningen skal afspejle jer tydeligt og være præcis som I ønsker det.

 

Planlægningen strækker sig typisk over ½-1 år.